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Comparative structural and vibrational investigations between cocoa butter (CB) and cocoa butter equivalent (CBE) by ESI/MALDI-HRMS, XRD, DSC, MIR and Raman spectroscopy

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https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03270225
Contributeur : Serge Bresson Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : jeudi 24 juin 2021 - 16:01:45
Dernière modification le : vendredi 8 octobre 2021 - 16:28:09
Archivage à long terme le : : samedi 25 septembre 2021 - 18:41:26

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Serge Bresson, A. Lecuelle, F. Bougrioua, M. El Hadri, V. Baeten, et al.. Comparative structural and vibrational investigations between cocoa butter (CB) and cocoa butter equivalent (CBE) by ESI/MALDI-HRMS, XRD, DSC, MIR and Raman spectroscopy. Food Chemistry, Elsevier, 2021, 363, pp.130319. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.130319⟩. ⟨hal-03270225⟩

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