Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Two Fruit Varieties of Algerian Ficus carica L - Université de Picardie Jules Verne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Biochemistry Année : 2014

Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Two Fruit Varieties of Algerian Ficus carica L

A. Debib
  • Fonction : Auteur
A. Tir-Touil
  • Fonction : Auteur
R.A. Mothana
  • Fonction : Auteur
B. Meddah
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03708768 , version 1 (29-06-2022)

Identifiants

Citer

A. Debib, A. Tir-Touil, R.A. Mothana, B. Meddah, Pascal Sonnet. Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Two Fruit Varieties of Algerian Ficus carica L. Journal of Food Biochemistry, 2014, 38 (2), pp.207-215. ⟨10.1111/jfbc.12039⟩. ⟨hal-03708768⟩
7 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More